Web Campaigns

H Istopolis αναλαμβάνει πλήρως την διαδικτυακή σας καμπάνια όσον αφορά την προώθησή σας σε κορυφαία πανελλαδικά sites, στοχευόμενα κλπ.

Η Istopolis σχεδιάζει προτεινόμενες στρατηγικές διαδικτυακής προώθησης στα επιθυμητά target group, οι οποίες επελέγονται έπειτα από αναλυτική έρευνα. Επίσης σχεδιάζεται το προωθητικό υλικό (flash banners) από εξειδικευμένους flash designers της εταιρίας μας.

Καταθέτει τις τελικές προτάσεις που προκύπτουν, από την αναζήτηση των χρηστών διαδικτύου με τα επιθυμητά ψυχογραφικά και ατομικά χαρακτηριστικά σε συνδυασμό με τα minimum επιθυμητά αποτελέσματα της καμπάνιας (γιατί στο internet τα πάντα είναι απολύτως μετρήσιμα).

Η επιλογή των διαδικτυακών τόπων έχει γίνει με βάση το target group και την στόχευση της περιοχής. Κοινό χαρακτηριστικό όλων των διαδικτυακών τόπων είναι η πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα που εμφανίζουν, η ηλικία του target group τους που πρέπει να συμπίπτει με τους στόχους της καμπάνιας και τέλος η περιοχή η οποία είναι έως και 95% στοχευόμενη με βάση και αυτή της καμπάνιας.

Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της Istopolis στις συγκεκριμένες υπηρεσίες συνθέτουν η απόλυτη εξειδίκευση & εμπειρία της σε συνδυασμό με την αυστηρή μεθοδολογία που χρησιμοποιεί και περιγράφεται περιληπτικά παρακάτω στα εξής στάδια:

- Καθορισμός στόχων και target group καμπάνιας.

- Καθορισμός budget καμπάνιας.

- Σχεδιασμός στρατηγικής προώθησης καμπάνιας.

- Έρευνα αγοράς και επιλογή διαδικτυακών τόπων προώθησης.

- Σχεδιασμός και κατασκευή banners σε flash animation για την web campaign.

- Μέτρηση και ανάλυση αποτελεσμάτων διαφημιστικής καμπάνιας.

- Παράδοση στοιχείων καμπάνιας (εμφανίσεις, clicks).

- Πλήρης υποστήριξη καθ ' όλη την διάρκεια της καμπάνιας.