Κατασκευή E-shops

Η Istopolis εξειδικεύεται στην μελέτη, σχεδιασμό, κατασκευή και φιλοξενία e - shop (Web Design, Development & Hosting). Αναπτύσονται e-shops (ηλεκτρονικά καταστήματα) όλων των ειδών, κλάδων και υπηρεσιών.

Η μεθοδολογία της εταιρίας στην κατασκευή e-shops (ηλεκτρονικά καταστήματα) χαρακτηρίζεται από την απόλυτη πρωτοτυπία, υψηλή αισθητική, ευχρηστία και άριστη λειτουργικότητα.

Σχεδιασμός & Κατασκευή Ε - shop (Ηλεκτρονικών καταστημάτων)
H Istopolis αναλαμβάνει τη μελέτη, το σχεδιασμό της αρχιτεκτονικής και την καλλιτεχνική επιμέλεια του e-shop. Οι εξειδικευμένοι web designers της εταιρίας, δημιουργούν από το μηδέν προτάσεις design του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. Υλοποιείται η κατασκευή της δομής και των συνδέσμων - links καθώς και ο προγραμματισμός των ιστοσελίδων HTML & ASP από έμπειρους web developers της εταιρείας μας.

Η δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος περιλαμβάνει εκτός των άλλων: Δυνατότητα παραγγελειοληψίας μέσω του site, Αυτόματος υπολογισμός συνολικού κόστους (προϊόντα, ΦΠΑ, κόστος αποστολής κλπ), πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας (σύνδεση με ασφαλές περιβάλλον τράπεζας για πιστοποίηση στοιχείων), διαχείριση παραγγελιών που εκκρεμούν και συνολικός έλεγχος οικονομικών στοιχείων, λειτουργία μηχανισμού αποθηκών με αποθέματα ανά προϊόν στην διαχείριση, σύνδεση με ΕRP κ.α.

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του ηλεκτρονικού καταστήματος σχεδιάζονται και κατασκευάζονται η βάση δεδομένων και οι συνεργαζόμενες δυναμικές ιστοσελίδες για την λειτουργία του site και tη σύνδεση με τραπεζικό σύστημα. Οι εφαρμογές διαχείρισης οι οποίες δημιουργούνται είναι απόλυτα εύχρηστες προς τους διαχειριστές των e- shops ώστε να μπορούν εύκολα και γρήγορα, χωρίς εξειδικευμένες γνώσεις να τροποποιούν τα δυναμικά πεδία των sites.

Φιλοξενία (Hosting) Ε - shop (Ηλεκτρονικών καταστημάτων)
Η Istopolis παρέχει κορυφαίες υπηρεσίες φιλοξενίας στους διαδικτυακούς τόπους που αναπτύσσει (μόνο), για την άριστη τεχνική υποστήριξή τους. Κεντρικός άξονας της υπηρεσίας είναι η ύπαρξη ιδανικών συνθηκών τεχνικής υποστήριξης και η αποφυγή δυσλειτουργιών. Η φιλοξενία παρέχεται σε ιδιόκτητους διακομιστές (servers) που αξιοποιούν τις δυνατότητες του Windows 2003 Web Server Edition της Microsoft με 7/24 administrator της εταιρίας μας.

Διαχείριση περιεχομένου (Content Management System)
Παρέχουμε στους διαχειριστές των Ε-shop (Ηλεκτρονικών καταστημάτων) που αναπτύσσονται από την εταιρία μας δυνατότητες online διαχείρισης (προσθήκη, τροποποίηση, διαγραφή) σε όλα τα πεδία της βάσης δεδομένων (Microsoft Access, SQL Server, κ.λπ.) μέσω του συστήματος CMS. Πρόκειται για μια εύχρηστη εφαρμογή online δαχείρισης με δυνατότητες παραμετροποίησης σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατων - συνεργατών μας. Η εφαρμογή CMS λεiτουργεί ως διαδικτυακή εφαρμογή (web based User Interface) σε όλους τους διαδεδομένους browsers (Internet Explorer, Firefox κλπ.) και είναι απόλυτα εύχρηστη προς τους διαχειριστές των Ε-shop (Ηλεκτρονικών καταστημάτων).

Διασφάλιση ποιότητας
Οι εργασίες περάτωσης ενός διαδικτυακού έργου από την Istopolis προϋποθέτουν την απαραίτητη μέριμνα για τη διασφάλιση ποιότητας που χαρακτηρίζει τα έργα μας.

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση των ατόμων τα οποία θα προκαθορίσει ο πελάτης στη χρήση της online διαχείρισης της βάσης δεδομένων του Ε-shop (Ηλεκτρονικού καταστήματος).

Υποστήριξη
Τεχνική κάλυψη (Δωρεάν) σε οποιαδήποτε προβλήματα προκύψουν από την διαχείριση σε όλη τη διάρκεια χρήσης του Ε-shop (Ηλεκτρονικού καταστήματος) και φιλοξενίας του από την Istopolis.